MINHUI didegaké ing taun 2003

  • Photoluminescent Environment-Friendly

    Zhejiang Minhui Luminous Technology Co., Ltd.

    MINHUI didegaké ing taun 2003, total investasi luwih saka 100 yuta RMB, panutup luwih saka 47 ewu meter persegi. Iku ngeyel ing "Photoluminescent Environment-Friendly "  lan wis ngarahke ing R & D, produksi lan dodolan teknologi afterglow dawa, produk luminescent energi panyimpenan. Kita uga nyedhiyani solusi sistem cocog kanggo pelanggan. Minangka perintis industri photoluminescent panyimpenan energi lan pelopor produk optoelectronic, MINHUI gained luwih saka 100 paten inti, lan kekuatan kuwat ing lapangan safety lan luminescence khusus. Produk kita dipun tampi jaban rangkah ...

    Request Informasi Hubungi kita