China MHG Series- Aluminate pabrik Based lan supplier | Minhui Luminous

MHG Series- Aluminate Based

Short Description:

MH pigmen seri photoluminescent sing digawe saka aluminate bumi alkalin, kang saiki piyambak ing cahya kuning utawa kuning ijo lan putih lan kang werna luminance kalebu; ijo kuning, biru-gr ...


  • Rega FOB: GET LASTEST PRICE
  • Rega FOB: 10-40USD / KG
  • MOQ: 10KGS
  • Sumber Kabisan: 30tons Saben Wulan
  • Port: Ningbo, SHANGHAI, dll
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, PAYPAL, Western Union, dll
  • Detail produk

    Tags Product

    MH pigmen seri photoluminescent sing digawe saka aluminate bumi alkalin, kang saiki piyambak ing cahya kuning utawa kuning ijo lan putih lan kang werna luminance kalebu; ijo kuning, biru-ijo, biru, lan ungu. sawetara photoluminescent pigmen iki fitur luminance dhuwur lan afterglow dawa. Saiki, sawetara iki wis orane katrangan ingkang gadahi aplikasi lan bisa digunakake ing kemul, inks, cat, plastik, printing tempel, keramik, kaca, serat, lan sembarang medium transparent liyane (nanging mung winates kanggo bahan kimia lenga) kanggo entuk cahya adil radiasi medium.

    MH seri photoluminescent pigmen wis patang kategori miturut werna padhang: MHG kuning-ijo, MHB biru-ijo, MHSB langit biru, MHP kain. Saben kategori wis sawetara model miturut kualitas lan ukuran partikel.

    MHG  Kuning-ijo photoluminescent Pigmen

    4bbcf42a

    pigmen photoluminescent MHG Kuning-ijo sing digawe saka bumi alkalin strontium aluminate, kang saiki piyambak ing cahya kuning lan putih lan kang luminance werna kuning green.MHG kuning-ijo pigmen photoluminescent wis orane katrangan ingkang gadahi aplikasi. sawetara fitur luminance dhuwur lan afterglow dawa. Wis digunakake Applied kanggo pratandha geni-gelut safety, alat mancing, craftworks lan peparingé, lan ing.

    Gawé code: MHG katon: wêdakakêna Solid
    jeneng kimia: Strontium aluminate doping karo bumi PH: 10 ~ 12
    rumus molekul: SrAl2O4 : Eu + 2, Dy + 3 Kapadhetan: 3.4 g / cm3
    CAS No .: 12004-37-4 Penambah gairah gelombang: 240 ~ 440nm
    werna awan: cahya kuning Pemancar gelombang: 520nm
    Mencorong werna: Kuning-ijo kode HS: 3206500

     

    MHG Series Photoluminescent Pigmendhaftar

    model

    Size
    (D50) um

    Afterglow Intensity
    (MCD / ㎡)

    Mencorong werna
    (Night)
    Katon
    (Awan)

    10 min

    60 min

    wektu Glow

    MHG-6B

    65 ~ 85

    725

    120

    > 12 jam

    a5adea3c
    Kuning-ijo

    44f4c8dc
    Cahya kuning

    MHG-6C

    45 ~ 55

    480

    85

    MHG-6D

    25 ~ 35

    380

    55

    MHG-6E

    5 ~ 15

    280

    39

    MHG-6F

    2 ~ 10

    240

    30

    MHG-4B

    65 ~ 85

    640

    105

    MHG-4C

    45 ~ 55

    450

    70

    MHG-4D

    25 ~ 35

    320

    42

    MHG-4E

    5 ~ 15

    220

    29

    MHG-4F

    2 ~ 10

    190

    23

    MHG-2C

    55 ~ 75

    350

    40

    MHG-2D

    15 ~ 45

    250

    32

    MHG-1C

    55 ~ 75

    260

    35

    10hour

    MHG-1D

    15 ~ 40

    200

    25

    Wigati:

    kahanan test 1.Luminance: D65 standar sumber cahya ing 1000LX Kapadhetan flux cetha kanggo 10min saka penambah gairah.

    2. Partikel ukuran B dianjurake kanggo pakaryan produksi pouring, malik jamur, lan sapiturute ukuran partikel C lan D sing dianjurake kanggo printing, nutupi, injeksi, etc. ukuran partikel E lan F sing dianjurake kanggo printing, wiredrawing, etc.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Request Informasi Hubungi kita