China pabrik Film Thermal Transfer lan supplier | Minhui Luminous

Film Transfer termal

Short Description:

transfer seri photoluminescent film poto-adhesive termal digawe saka kualitas dhuwur strontium aluminate pigmen luminescent kang diprodhuksi dening Minhui nyawiji karo nyawiji panas. Produk iki wis tran ...


  • Rega FOB: GET LASTEST PRICE
  • Rega FOB: US $ 4-50 / sqm
  • MOQ: 10SQM
  • Sumber Kabisan: 35,000SQM Saben Wulan
  • Port: Ningbo, SHANGHAI, dll
  • Sarat Pembayaran: T / T, L / C, PAYPAL, Western Union, dll
  • Detail produk

    Tags Product

    transfer seri photoluminescent film poto-adhesive termal digawe saka kualitas dhuwur strontium aluminate pigmen luminescent kang diprodhuksi dening Minhui nyawiji karo nyawiji panas. Produk iki wis kinerja ditransfer, kang cocok kanggo stamping panas ing kain lan sandhangan hiasan.

    Termal transfer seri Photoluminescent poto-adhesive dhaftar film

    model Kekandelan
    (mm)
    Szie Afterglow Intensity
    (MCD / ㎡)
    Katon
    (Awan)
    Mencorong Warna
    (Night)
    10 min 60min
    TF-G150 0,17 0.61M * 10M > 150 > 20  Cahya kuning
    Cahya kuning
     Kuning-ijo
    Kuning-ijo
    TF-B150 0,17 > 120 > 17

    Test standar Luminance: DIN67510-1

    Ciri:

    1. banget kinerja transfer panas, cocok kanggo kabeh jinis kain tekstil, ora diwatesi dening werna landasan dicithak, daya panutup banget, utamané cocok kanggo seragam tim olahraga, LOGO, pola siji, sandhangan lan hiasan sandhangan dening stamping panas.

    2.Resistance kanggo rubbing, wisuh tangan, wisuh mesin lan bisa sakabeheng karo macem-macem cara reresik, ora bakal rusak utowo teka unglued ing lingkungan suhu dhuwur.

    3. Machine ukir lan tangan ngukir sing cocok, transfer panas lan wesi elektrik loro bisa stamping.

    4.The bahan baku produk iki kabeh materi lingkungan loropaken, ana rasa ora nyaman sacara yen kontak karo kulit, ora gawe piala kanggo kulit.

    5. luminescent werna, luminance, specification lan ukuran bisa selaras.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Request Informasi Hubungi kita