MINHUI u themelua në vitin 2003

  • Photoluminescent Mjedisit-Friendly

    Zhejiang Minhui dritës Teknologjia Co, Ltd.

    MINHUI u themelua në vitin 2003, investimi i përgjithshëm është më shumë se 100 milion RMB, duke mbuluar më shumë se 47 mijë metër katror. Ajo këmbëngul për "photoluminescent mjedisit të favorshëm ",  dhe ajo ka qenë duke u përqëndruar në R & D, prodhimin dhe shitjet e teknologjisë gjatë muzg, ruajtjen e energjisë produkte Amazing. Ne gjithashtu ofrojnë zgjidhje relevante të sistemit për konsumatorët. Si pionier i industrisë photoluminescent ruajtjen e energjisë dhe pionier i produkteve Optoelectronic, MINHUI ka fituar më shumë se 100 patenta bazë, dhe ka forcë të fortë në fushën e sigurisë së veçantë dhe luminescence. Prodhimet tona janë të mirëpritur jashtë ...

    Request Information Na kontaktoni