MINHUI diadegkeun dina 2003

  • Photoluminescent Lingkungan-Friendly

    Zhejiang Minhui Luminous Téhnologi Co., Ltd.

    MINHUI diadegkeun dina 2003, nu total investasi anu leuwih ti 100 juta RMB, ngawengku leuwih ti 47 sarébu méter pasagi. Ieu insists dina "Photoluminescent Lingkungan-Friendly "  na eta geus fokus dina R & D, produksi jeung jualan tina téhnologi afterglow lila, produk luminescent neundeun énergi. Urang ogé nyadiakeun solusi Sistim relevan pikeun konsumén. Salaku pelopor industri photoluminescent nyimpen energi sarta pelopor produk optoelectronic, MINHUI geus miboga leuwih ti 100 patén-patén inti, jeung boga kakuatan kuat dina widang kaamanan sarta pendaran husus. Produk urang anu tampi luar negeri ...

    Pamundut Émbaran Contact us