Cina MHG Series- Aluminate pabrik Dumasar na suppliers | Minhui Luminous

MHG Series- Aluminate Based

Pondok Description:

MH pigmén runtuyan photoluminescent anu dijieun tina aluminate bumi basa, nu nampilkeun diri di lampu konéng atawa konéng héjo bodas sarta anu kelir luminance ngawengku; héjo konéng, biru-gr ...


  • Harga FOB: GET LASTEST PRICE
  • Harga FOB: 10-40USD / KG
  • MOQ: 10KGS
  • Suplai Kamampuhan: 30tons Per Bulan
  • Port: NINGBO, Shanghai, jsb
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    MH pigmén runtuyan photoluminescent anu dijieun tina aluminate bumi basa, nu nampilkeun diri di lampu konéng atawa konéng héjo bodas sarta anu kelir luminance ngawengku; héjo konéng, biru-héjo, bulao, jeung bungur. rentang photoluminescent pigmén ieu pitur luminance tinggi na afterglow panjang. Ayeuna, rentang ieu boga wengkuan paling éksténsif ngeunaan aplikasi tur bisa dipaké dina coatings, inks, cét, plastik, percetakan tauco, keramik, kaca, serat, sareng sagala sedeng transparan séjén (tapi ngan dugi ka zat minyak) pikeun ngahontal cahaya obyektif radiasi sedeng.

    MH runtuyan photoluminescent pigmén boga opat kategori nurutkeun warna luminous: MHG konéng-héjo, MHB biru-héjo, MHSB langit-biru, MHP wungu. Tiap kategori ngabogaan sababaraha model nurutkeun kualitas tur ukuranana partikel.

    MHG  Konéng-héjo photoluminescent pigmén

    4bbcf42a

    pigmén photoluminescent MHG Konéng-héjo nu dijieun tina bumi basa Indonesia aluminate, nu nampilkeun diri di konéng lampu bodas sarta anu luminance kelir téh konéng green.MHG konéng-héjo pigmén photoluminescent boga wengkuan paling éksténsif ngeunaan aplikasi. rentang Ieu ciri luminance tinggi na afterglow panjang. Eta geus lega dilarapkeun ka tanda seuneu-tarung kaamanan, alat mancing, craftworks jeung hadiah, sarta saterusna.

    Ngahasilkeun kode: MHG penampilan: bubuk padet
    Ngaran kimia: Indonesia aluminate doped kalawan bumi jarang PH: 10 ~ 12
    rumus molekul: SrAl2O4 : Eu + 2, Dy + 3 kapadetan: 3.4 g / cm3
    CAS No .: 12004-37-4 Éksitasi panjang gelombang: 240 ~ 440nm
    Warna daytime: konéng lampu Emitting panjang gelombang: 520nm
    Glowing warna: Konéng-héjo Kode HS: 3206500

     

    MHG Series Photoluminescent pigméndaftar

    model

    ukuran
    (D50) um

    Afterglow inténsitas
    (McD / ㎡)

    Glowing warna
    (Peuting)
    Penampilan
    (daytime)

    10 mnt

    60 mnt

    waktos glow

    MHG-6B

    65 ~ 85

    725

    120

    > 12 jam

    a5adea3c
    Konéng-héjo

    44f4c8dc
    Lampu-konéng

    MHG-6C

    45 ~ 55

    480

    85

    MHG-6D

    25 ~ 35

    380

    55

    MHG-6E

    5 ~ 15

    280

    39

    MHG-6F

    2 ~ 10

    240

    30

    MHG-4B

    65 ~ 85

    640

    105

    MHG-4C

    45 ~ 55

    450

    70

    MHG-4D

    25 ~ 35

    320

    42

    MHG-4E

    5 ~ 15

    220

    29

    MHG-4F

    2 ~ 10

    190

    23

    MHG-2C

    55 ~ 75

    350

    40

    MHG-2D

    15 ~ 45

    250

    32

    MHG-1C

    55 ~ 75

    260

    35

    10hour

    MHG-1D

    15 ~ 40

    200

    25

    Catetan:

    kaayaan test 1.Luminance: D65 baku sumber lampu di 1000LX dénsitas fluks luminous pikeun 10min of éksitasi.

    2. partikel ukuranana B disarankeun pikeun karajinan produksi tuang, ngabalikeun kapang, jsb ukuran partikel C jeung D nu dianjurkeun pikeun percetakan, palapis, suntik, jsb ukuran partikel E jeung F anu disarankeun pikeun percetakan, wiredrawing, jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Pamundut Émbaran Contact us