Cina pabrik Film effect Transfer na suppliers | Minhui Luminous

Studi Film Transfer termal

Pondok Description:

mindahkeun runtuyan photoluminescent pilem timer napel termal dijieun tina kualitas luhur Indonesia aluminate pigmén luminescent nu geus dijieun ku Minhui Pergaulan jeung ngalembereh panas. produk ieu Tran ...


  • Harga FOB: GET LASTEST PRICE
  • Harga FOB: US $ 4-50 / SQM
  • MOQ: 10SQM
  • Suplai Kamampuhan: 35,000SQM Per Bulan
  • Port: NINGBO, Shanghai, jsb
  • Sarat pembayaran: T / T, L / C, PayPal, Western Union, jsb
  • jéntré produk

    Tags produk

    mindahkeun runtuyan photoluminescent pilem timer napel termal dijieun tina kualitas luhur Indonesia aluminate pigmén luminescent nu geus dijieun ku Minhui Pergaulan jeung ngalembereh panas. produk ieu pagelaran transferable, nu cocog pikeun stamping panas dina lawon sarta pésta hiasan.

    Termal mindahkeun runtuyan Photoluminescent timer napel daptar pilem

    model Ketebalan
    (mm)
    Szie Afterglow inténsitas
    (McD / ㎡)
    Penampilan
    (daytime)
    Glowing Warna
    (Peuting)
    10 mnt 60min
    TF-G150 0,17 0.61M * 10M > 150 > 20  Lampu-konéng
    Lampu-konéng
     Konéng-héjo
    Konéng-héjo
    TF-B150 0,17 > 120 > 17

    Test baku tina Luminance: DIN67510-1

    Ciri:

    1. Alus kinerja mindahkeun panas, cocog pikeun sagala rupa lawon tékstil, teu diwates ku warna tina substrat dicitak, kakuatan nutupan unggulan, utamana cocog pikeun baju seragam tim olahraga, logo, pola tunggal, pakean jeung hiasan pésta ku stamping panas.

    2.Resistance mun rubbing, nyeuseuh leungeun, nyeuseuh mesin na bisa dikumbah ku rupa métode beberesih, moal pegat atawa datang ka unglued handapeun lingkungan hawa tinggi.

    3. Mesin engraved na leungeun ukiran anu merenah, mindahkeun panas sarta beusi listrik duanana bisa stamping.

    4.The bahan baku produk ieu téh sadayana bahan ramah lingkungan, euweuh ngarareunah lamun ngahubungan jeung kulit, henteu ngarugikeun ka kulit.

    5. Luminescent warna, luminance, spésifikasi jeung dimensi bisa ngaropéa.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Pamundut Émbaran Contact us